Wyróżniamy u nas dwa charakterystyczne rodzaje batoników, poznajcie nasz kolejny nowatorski produkt:
Amarantki™ – Bezglutenowe Batoniki które, dzięki technologi liofilizacji dostarczają 100% wartości odżywczych, jest to jedyna metoda pozwalająca by produkt bez żadnych sztucznych dodatków zachował trwałość i smakował niczym zerwany prosto z drzewa!
Nazwa jest nie przypadkowa pochodzi od mojego imienia Antoni (Antek) oraz Amarantusa głównego składnika, który naturalnie rośnie u nas na polach.
Mamy do wyboru kilka smaków
1.Kakaowy – Czyli z dodatkiem prawdziwej, nie prażonej masy kakowej Baya Cudro, daktyli Medjool oraz inuliną z cykorii co w połączeniu daje nam niesamowicie ważne właściwości.
2. Jagodowy – z dodatkiem naturalnych świeżych jagód
3. Truskawkowy – z dodatkiem naturalnych świeżych truskawek
4. Orzechowy – źródło Magnezu
Amarantus – Superfood dla Twojego Zdrowia
Prawdziwe Kakao – Źródło Zdrowia i Energii
Inulina z cykorii – Naturalne Źródło Błonnika i Detoksykacja
Daktyle Medjool – Zdrowie i energia